5 тендеинциите за спортни дрехи през 2021 година

След месеци тренировки у дома или в парка, най-накрая имаме възможност да се върнем в любимите си фитнес зали … така че по-добре да се върнем със стил!

Въпреки всички тежки времена, които преживяхме, есенния сезон и зимата, идва с голямо разнообразие на спортни дрехи и ни изненадва приятно с невероятни активни стилове, които ще ни помогнат да се върнем в фитнес залите.

Ето поглед към първите пет основни тенденции, които ще се наложат сред спортните дрехи и активното облекло тази есен / зима и скоро ще трябва да се сдобиете с нови дрехи.

5 тендеинциите за спортни дрехи през 2021 година
5 тендеинциите за спортни дрехи през 2021 година

Благодарение на сайта за спорни стоки www.mexess.bg, ще надникнем сред тендеинциите през 2021 година.

Спортни дрехи с естествени цветове

Минимализмът и устойчивостта вървят ръка за ръка през този сезон.
През есента се забелязва промяна от наситените цветове към стилове, които са създадени както за спорт, така и за ежадневие, практичност и комфорт, с минимални детайли и изчистен стил.

Именно за това, новите спортни дрехи се съсредоточват върху естествено получените листни тонове като нежно зелено, топло кафяво и хармонично сиво. Те ще водят тенденциите в спортното облекло с техния основен подход към активното облекло, което е създадено за тези, които спортуват активно.

Органичен памук и удобно облекло – те могат да се съчетаят с клинове във всякакъв цвят или текстура, като така създават едно перфектно спортно облекло.
Тази тенденция ни вдъхновява да правим разумни, устойчиви избори, да инвестираме в качество, а не количеството и да подкрепяме марките, които се опитват да ни дадат облекло, което е близко до природата

Спортни суйчари с качулка

Друга основна част от нашето облекло и тренда то бъде широко използвано през 2021 година са суйчарите с качулки.
За новия сезон качулката ще бъде предефинирана от големи и удължени, към тези които са по-малки, по-удобно и съчетани с добър дизайн.
Сайта за спортни дрехи Mexess следва тенденцията, като предлагат качулки от терморегулиращи тъкани, които са най-добрата опция за фитнес, за студени есенни нощи или за разходка в парка.
Като алтернатива изберете качулка с цип, прилепнала качулка, която може да бъде наслоена върху облеклото във фитнеса след тренировка, за да подобри комфорта и да ви стопли.
Можете да комбинирате качулка с клинове с висока талия за по-спортен външен вид или да ги съчетаете със спортни панталони – за едно ежедневно уютно усещане.

ЗЕМНИ ТОНОВЕ

Цветовата палитра на тази есен е вдъхновена от топли нюанси, като маслинено зелено, изгорено тофи, сиво шисти и шафран жълто.
Редица марки използваха неутрални цветови комбинации в своите есенни модели, отразявайки преминаването към меки, вечни цветове, за да оцветят по-студените месеци през годината.
Тази тенденция превъзхожда облеклото, което носихме преди 1 година.

Ще видите дизайни с топли маслинови нюанси и балансирани червени нюанси, които ще може да съчетаете лесно и бързо.
Nike , Varley и PE Nation имат безкрайни цветови вариации, вдъхновени от земята, от меки зелени нюанси до военни цветове за мъже, които прекрасно допълват основните сиви нюанси.
Тази тенденция предлага уникални опции, които ще отговарят на вкуса на всеки.

Открояващи се цветве за спортни дрехи

Един от акцентите на модните подиуми беше е лъскави и перлени повърхности, напомняйки ни, че празничният сезон е много близко.
Отвъд йогата , много марки се отличават с по-фин и деликатен поглед върху тенденцията за открояващи се цветве, показвайки как може едно спортно облекло да бъде и удобно и модерно.

Известните лъскави клинове на Koral запазват цялата функционалност и удобство, чрез своите въведения, с добавената полза от бляскав и изтънчен завършек.
Носете тези лъскави клинове и тениски за един невероятен „целодневен“ външен вид … или усъвършенствайте тоалета си с токчета, ако искате да ги използвате и в работна средна.
През 2021 година ще има едно много по-голямо разнообразие на спортни дрехи, причината за което са промените в нашето ежадневие, предизвикано от ковид.