Метод по епилация с лазер – безопасна, ефективна, безболезнена

laser hair removal

Продецурата по епилация с лазер – безболезнена, безопасна, ефективна 

Въпросът за дълготрайно, ефективно и безболезнено премахване на космите на тялото е на дневен ред от десетилетия и вълнува много повечко настоящи жени и мъже. За пръв път за щастие въпросът среща своето правилно решение и то се назовава лазерна епилация.

Цялата процедура по лазерна епилация се състои в обработване на фоликулите с косъмчета благодарение на правилно насочени импулси с лазер. Безсъмнено това влияе на израстването на косъма и съответно дава значително по-продължителни резултати от останалите процедури по обезкосмяване, присъстващи до момента. 

За какъв точно вид окосмяване и кожа е подходящо обработването с лазерна епилация?

кратката версия е – обработването е подходящо за всякакъв вид окосмяване и кожа. Днешните системи с лазер вършат работа с най-различни видове и дължини на лазерните импулси. Всичко това гарантира напълно безопасно и ефективно въздействие, както върху светлите и тънки косми, охарактеризирани за светлите видове кожа, също така и върху по-тъмни косми, каквито обикновено имат хората с тъмен фототип. Най-често метода по лазерна епилация се извършва от професионалисти в областта, и предварително квалифицират типа на окосмяването и кожата, и по този начин оценяват какъв вид импулс с лазер би въздействал най-точно в индивидуалния момент. Има също и нови видове апарати, които съвместяват в себе си отделните норми за лазерна епилация, като по този метод постигат оптималните потенциални ефекти за постоянно отстраняване на космите. 

Какви точно зони на тялото реално могат да бъдат третирани с епилация с лазер?

Цялата процедура по лазерна епилация е възможна за безусловно всяка една зона на тялото, включително и най-чувствителните например лице, гърди, предмишници и триъгълник. Както споменахме, успешността на процедурата не се засяга от типа на окосмяването. Същото е валидно и за нейната безопасност – тя е пълна и гарантирана, без значение от разположението на окосмеността. 

Приблизително колко операции с лазерна епилация трябват за достигане на перманентно премахване на космите?

Скоростта, за която ще се изпълни търсения резултат, е субективна и главно зависи от условия като вид кожа, фон на хормоните на тялото и фаза на растеж на косъмчето по време на процедурата. Стандартно при много пациенти броя операции с лазерна епилация достига задоволителен ефект от шестата и 8мата процедура. 

Тежка ли е цялата процедура?

Днешните технологии с лазер са разработени така, че да осигурят оптимален комфорт за клеинта по време на лазерна епилация. Усета, което бихте изпитали по време на цялата процедура, е в състояние да е описано точно като леко щипене, но в никакъв случай не можем да говорим за болка. Накрайниците, с които се работи, имат специални устройства за хладина, което прави излагането на лазерна епилация безболезнено и безопасно, а локалното обезболяване – абсолютно ненужно.

Вижте сайта ни: премахване на папиломи